Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Politie achtervolgt gestolen auto: 2 arrestaties (1Limburg.nl)

Een politie-achtervolging van een gestolen auto is maandagmiddag rond 16:00 uur geëindigd op de A2 ter hoogte van Meerssen.

De politie verrichte twee arrestaties. Eén man uit de auto werd meteen aangehouden, de ander kon in eerste instantie ontkomen. Maar de politie kon hem even later toch achterhalen. Het gaat om een 23-jarige man uit Tiel en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Deels afgesloten

Aan het slot van de achtervolging, tussen het vliegveld en Meerssen, raakten zowel de politiewagen als de vluchtauto beschadigd. Op de snelweg richting zuiden werd één rijstrook afgesloten. Het verkeer kon er langzaam langs maar het leidde toch tot enkele kilometers file. Rond 16:40 uur werd de rijstrook weer vrijgegeven.

Achtervolging

De gestolen auto werd op de A73 bij Beesel gesignaleerd. Hier begon ook de achtervolging. Met zeer hoge snelheid reed de auto richting het zuiden. Op de A2 bij Born ontstond hierdoor een aanrijding met een auto, die vervolgens op een andere auto reed. Ondanks de halsbrekende toeren raakte niemand gewond.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?