Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Pinpassen geskimd bij Albert Heijn in Breda

Breda – Bij een Albert Heijn in Breda-Noord hebben onbekenden dit weekend een aantal pinpassen gekopieerd. Hoeveel mensen slachtoffer zijn van het zogenoemde skimmen, is nog onduidelijk. Wel hebben de verschillende banken na de ontdekking honderden passen preventief geblokkeerd.Vorige week zaterdag betrapte de politie een 36-jarige Roemeen tussen het systeemplafond van de supermarkt in winkelcentrum Heksenwinkel. Waarschijnlijk had hij de apparaten toen al geplaatst. Mensen die hun geld zien verdwijnen naar het buitenland, krijgen het bedrag van hun bank terug.

Bij skimmen worden gegevens van bankpasjes gekopieerd en daarna gebruikt bij het illegaal pinnen. Meestal gebeurt dat in het buitenland.

De politie verwacht nog meer aangiften. Woensdag meldden zich opnieuw gedupeerde bij de politie. Onder meer in Roemenië en Thailand was er geld van hun rekeningen gehaald. De slachtoffers zeggen daat niet te zijn geweest.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?