Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Moordvriezer gevonden bij patatbakker (Telegraaf)

MAASTRICHT – In de zaak van de Limburgse gruwelmoorden op twee mannen heeft de politie belangrijk bewijsmateriaal opgespoord. Het gaat om een vrieskist waarin de verdachte familie L. het lichaam van een van hun slachtoffers verborgen hield. De vrieskist is gevonden bij een snackbar in Zuid-Limburg. , Het apparaat werd gebruikt om de vermoorde Alan Gergeri uit Sittard in te bewaren. Nadat de familie zich zou hebben ontdaan van het lichaam, gaven ze de vrieskist aan de eigenaar van de frietzaak, diè van niets wist en de kist gewoon gebruikte. De politie kwam het apparaat op het spoor na een tip. De vrieskist wordt onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut.

Cruciaal

De recherche heeft in Spanje een laptop en vier mobiele telefoons gevonden, die van Limburger Hub L. blijken te zijn Op de streng beveiligde computer die de opsporingsdiensten nog altijd niet hebben weten te kraken, staat volgens justitie waarschijnlijk cruciale informatie over de moordzaken. De: 58-jarige Sittardenaar Hub L. werd onlangs m Spanje • opgepakt nadat hij op de Vlucht was geslagen. Hij zit nu vast in Nederland op verdenking van betrokkenheid bij de twee gruwelmoorden. De recherche ziet het gezin L. als het brein achter de moorden op Gergeri en Mouhamined al Jader uit Schinveld. Alleen van Al Jader werden resten teruggevonden in een put van een woning in het Belgische Gellik. Zijn lichaam bleek te zijn weggewerkt met zoutzuur. Els L. (58) zit net als haar Man Hub en haar zoons Maurice (21) en Michel (26) vast in de zaak. Dochter Rachelle (20) is nog altijd spoorloos. Ook familievriend Ron van K. (53) wordt verdacht en zit vast.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?