Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Mogelijk schietincident

Geleen – In het onderzoek naar de gwelddadige dood van Fer Loontjes uit Geleen is de politie op zoek naar de 33-jarige Gennaro S., die eerder is veroordeeld wegens zijn betrokkenheid bij moorden en roofovervallen gepleegd door de Bende van Leerdam.
Dat hebben bronnen rond het onderzoek bevestigd. S. zou Loontjes op carnavalszondag 3 februari de eerste klap hebben gegeven die de aanleiding was voor de fatale ruzie. Sindsdien is hij voortvluchting. Gennaro S. is in 1997 tot zeven jaar cel veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij zeer gewelddadige incidenten, gepleegd door een groep jongeren die bekend is geworden on de naam de Bende van Leerdam. Van deze bende, bestaat uit veertien Molukse jongeren, was S. in de jaren negentig lid. De bendeleden zijn veroordeeld voor meer dan tien gewelddadige en gewapende overvallen op particulieren, illegale casino’s en supermarkten, vooral in Midden-Nederland. De bende bracht daarbij twee mensen om het leven. Na zijn vrijlating in 2004, toen hij tweederde van zijn straf had uitgezeten, verbleef S. afwisselend in Leerdam, Amersfoort en Geleen.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?