Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

ZALTBOMMEL – Een 47-jarige man uit Zaltbommel raakte zondagavond levensgevaarlijk gewond bij een schietpartij voor zijn woning aan de Kantelen in Zaltbommel. De dader, die gisteravond nog voortvluchtig was, zou ook uit Zaltbommel komen.

Dit wil de politie echter niet bevestigen. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een gerichte aanslag en is de dader bekend. “Rond tien uur is de man aan komen rijden en heeft vanuit de auto geschoten. Het slachtoffer stond buiten”, aldus woordvoerster Moniek Voet. De twee personen die achter het slachtoffer stonden, raakten niet gewond. Er zijn volgens Voet veel getuigen. “We verrichten sporenonderzoek en praten met omwonenden. Dat zal ook zeker een vervolg krijgen.” Volgens omwonenden is het al de gehele week onrustig in de straat. Voet bevestigt dat aan de schietpartij ruzie vooraf ging. Met man en macht wordt gezocht naar de dader. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het AZU in Utrecht.

Send this to a friend