Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Kerkradenaar vrijwel zeker vrijuit voor gijzeling Servische man (Limburger.nl)

Maastricht – De 41-jarige Kerkradenaar Ron M. gaat vrijwel zeker vrijuit voor de gijzeling van een van oorsprong Servische man uit Luik. Dat bleek woensdag bij de behandeling van de zaak voor de rechtbank in Maastricht. De vrijspraak komt deels tot stand omdat het slachtoffer en de vermoedelijke ‘echte’ dader Sasja P., ook ‘Joego-beer’ genoemd, al jaren spoorloos zijn.

Op 23 augustus 2019 komt in een slagerij in Kerkrade een man op blote voeten naar binnen gelopen. Een verwarde man, met verwondingen aan polsen en enkels, bloeduitstortingen in het gelaat en een snee in de kin. De Serviër is vanuit Luik naar Kerkrade gereisd om anderhalve kilo hennep te kopen. De man loopt vanaf het station naar de woning van Danny H. Eenmaal binnen wordt hij aangevallen door Danny en zijn maat Ron M. Ze duwen hem de kelder in, binden hem vast met tiewraps en mishandelen hem. De gijzelnemers eisen losgeld van de Luikenaar. De volgende morgen lukt het de man om de kabelbinders los te wrikken. Hij vlucht. Als agenten de woning doorzoeken, vinden ze een zeil met het bloed van de van oorsprong Servische man. Op de kleding van het slachtoffer zit onder meer DNA van Danny.

De advocaat die de verdachte(n) in deze strafzaak bijstaat is:

Bo te Baerts

STRAFRECHTADVOCAAT

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?