Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Justitie voegt twee moordzaken samen (Limburger)

Het Openbaar Ministerie (OM) in Maastricht heeft aan de zaak van de vorig jaar vermoorde Schinveldenaar Mouhammed al Jader een nieuwe moordzaak toegevoegd, en wel die van de sinds 2009 vermiste Alan Gergeri.

Dat liet het OM dinsdag weten naar aanleiding van een bericht in de Telegraaf. Het onderzoek rond de de 29-jarige Al Jadar richt zich nu op twee moorden en het wegmaken van twee stoffelijke overschotten. Op 19 maart maakt het OM tijdens een zitting voor de rechtbank in Maastricht de verdenking in deze zaken bekend en waarom ze zijn samengevoegd.

Al Jader werd op 6 augustus 2011 in een woning in Duitsland doodgeschoten, zijn lichaam werd later in België gevonden. In deze zaak werden eerder al vier verdachten opgepakt, twee andere zijn voortvluchtig. Het exacte verband tussen beiden zaken en de rolverdeling van de verdachten wordt nog onderzocht.

Op 19 maart wordt hierover meer bekend.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?