Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

1. PI Rotterdam

2. PI Rotterdam de schie

3. PI Rotterdam hoogvliet
Penitentiaire Inrichting PI Rotterdam - Weening Strafrechtadvocaten

De Penitentiaire Inrichting Rotterdam (PI Rotterdam) bestaat uit de twee locaties; De Schie en Hoogvliet (voorheen Stadsgevangenis). De Penitentiaire Inrichting Rotterdam (PI Rotterdam) bestaat uit de twee locaties; De Schie en Hoogvliet (voorheen Stadsgevangenis). Op deze pagina kun je algemene informatie vinden over PI Rotterdam. In de rechterkolom kun je de locaties De Schie en Hoogvliet aanklikken voor locatiespecifieke informatie.

De Schie vormt samen met locatie Hoogvliet de Penitentiaire Inrichting (PI) Rotterdam.

In 1989 is de locatie De Schie gerealiseerd, naar een ontwerp van Carel Weeber. Opvallend is het kleurige karakter van het gebouw, zowel van buiten als van binnen. De Schie is aangemerkt als ‘Bezield bezit’. De capaciteit bedraagt 286 celplaatsen in verschillende regimes: Gevangenis, Huis van Bewaring, Extra Zorgvoorziening (EZV), Beheersproblematische Gedetineerden (BPG) en de Terroristenafdeling (TA).

Contactgegevens PI Rotterdam - De Schie

Postadres

PI Rotterdam, locatie De Schie
Postbus 11377
3004 EJ Rotterdam

Tel: 088 07 31100

Bezoekadres

Prof. Jonkersweg 7
3041 JL Rotterdam

De locatie Hoogvliet (voorheen Stadsgevangenis Rotterdam) vormt samen met de locatie De Schie de Penitentiaire Inrichting Rotterdam. De locatie Hoogvliet is in 2002 in gebruik genomen met als doel de overlast in de gemeente Rotterdam door justitiabele verslaafden te verminderen. Momenteel huisvest de locatie de regimes gevangenis, Huis van Bewaring, Inrichting Stelselmatige Daders (ISD) en Zeer Beperkt Beveiligde Inrichting (ZBBI).

Contactgegevens PI Rotterdam - Hoogvliet

Postadres

PI Rotterdam, locatie Hoogvliet
Postbus 584
3190 AM Hoogvliet

Tel: 088 07 31400

Bezoekadres

Koddeweg 100
3194 DH Hoogvliet