Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Hof milder voor betrokkenen moord-Collette

DEN BOSCH/MAASTRICHT – Twee mannen die 29 juli 2004 betrokken waren bij de roofmoord op Pierre Collette, hebben in hoger beroep fors lagere straffen gekregen. Het hof in Den Bosch oordeelt dat zij niet de bedoeling hadden de Luikenaar te doden.Het hof veroordeelde de 22 jarige Emrys H. gisteren tot vijf jaar cel, terwijl de rechtbank in Maastricht hem nog negen jaar oplegde. Santino S. 22 kreeg zeven jaar, drie jaar minder dan bij de rechtbank.

De 31 jarige Collette werd vanaf de toenmalige homo-ontmoetingsplaats Keelbos langs de A79 meegelokt naar de Sint Pietersberg met de belofte van seks. Daar werd hij geschopt, geslagen met een honkbalknuppel, met een mes in de borst gestoken en besloten van zijn dure Volvo XC 90.

Lees ook over ons
strafzaken
:

De nieuwe pillenprinsen (panorama.nl)

Door knap speurwerk van de Amerikaanse FBI in samenwerking met Nederland is in Brabant een aantal kopstukken van een internationale drugsbende opgepakt. Wie zijn deze

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?