Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Gewonden bij overval op boerderij bij Zelhem

Zelhem – Bij een gewande overal op een boerderij aan de Heijinkweg in het buitengebied bij Zelhem zijn woensdagavond twee bewoners zwaar gewond geraakt.
De man van 75 jaar en zijn vrouw van 69 jaar zijn beide in het ziekenhuis opgenomen.

Bij de overal, die rond half tien plaatsvond, werd door de vermoedelijk twee gemaskerde daders grof geweld gebruikt. De man, die paarden verhandelt, zou naar buiten gelopen zijn nadat een onbekende auto het erf op gereden was. Hij werd op zijn hoofd geslagen en de woning in gedwongen, waar de overvallers geld eisten. De toegeschoten echtgenoten werd eveneens bedreigd en mishandeld.

Nadat de overvallers waren vertrokken, konden de slachtoffers zelf de politie waarschuwen. Die stelde meteen een grootscheeps onderzoek in met onder andere een buurtonderzoek. Omdat het nog licht was, zouden diverse buren iets hebben meegekregen van de overal.

Vrijf weken gelden, op 21 juni, vond aan de Haafsweg bij Doetichem een gewelddadige overal plaats op een ouder echtpaar. Ook hier drongen gemaskerde mannen een woning in het buitengebied binnen. De man en vrouw werden mishandeld en in de kelder opgesloten.

Voor zover bekend zijn de daders van deze overval nog niet aangehouden.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?