Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Duizenden hennepplanten in Klimmen

KLIMMEN/HEERLEN – In enkele schuurtjes achter woningen aan de Haspengouw in Klimmen heeft de politie gisteren 19.000 hennepplanten gevonden, waarvan het overgrote deel nog uit stekjes bestond.
De politie kwam de grote plantage op het spoor vanwege overmatig stroomverbruik in het pand. Onduidelijk is nog niet aan wie de plantage toebehoorde. Ook in de Heerlense wijk Heerlerbaan werd deze week actie ondernomen tegen henneptelers.

In een leegstaande winkel trof de politie woensdag een vrij grote hennepplantage aan. Het pand stond van onder tot boven vol met kleine plantages. In totaal voerde de politie meer dan 1500 hennepplanten af. De zaak bleek van kelder tot zolder vol te staan met planten. De eigenaar wist volgens de politie niets van de alternatieve bestemming van de winkel. Ook in dit geval bleek de huurder illegaal stroom te hebben afgetapt. Hij is aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?