Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Dode Hoogezand blijkt rapper Rel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

AMSTERDAM – De man die zondagnacht omkwam in het Groningse Hoogezand, was een Amsterdammer die in de Bijlmer bekend stond als rapper Rel. Dat heeft zijn mederapper Rotjoch gisteren bekend gemaakt op Twitter. De presentator van hiphopprogramma (101Barz) op 101.tv schreef gisteren op de microblogsite ‘Mijn broertje REL en ik in de Bijlmer chillende!! Ik hou van je man! Ik ga je zooo zwaar missen! Rust zacht!’.De dood van de Amsterdammer is nog een mysterie. Volgens de Amsterdamse zender AT5 werd zondagnacht de 26 jarige bewoner van een huis aan het Annie M.G. Schmidthof in Hoogezand overvallen door vier mannen, waarbij zou zijn geschoten.

Bronnen van de zender beweren dat het slachtoffer uit Zuidoost met één schotwond vervolgens per auto is overgebracht naar Amsterdam. Daar zou de man zijn achtergelaten bij het AMC. De politie bevestigd dat er een man is achtergelaten in AMC maar kon gisteren zijn identiteit nog niet bevestigen.

Lees verder →
Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Lees ook over ons: