Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Dieven ingerekend

Een duo dat na een inbraak bij een bedrijf aan de Napoleonsweg in Neer voor de politie op de vlucht sloeg en de gestolen computerapparatuur langs de weg probeerde te dumpen, is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden. Het gaat om twee mannen van 28 en 46 jaar uit Hoensbroek.Agenten zagen op het kruispunt N279/N273 in Horn een auto staan. Toen ze de inzittenden wilden controleren, gingen zij er met hoge snelheid vandoor. Op de Baexemerweg in Horn gooide ze spullen uit de auto, die daarvoor in Neer waren ontvreemd. Hun wagen kwam later tot stilstand. De bestuurder (46) werd ingerekend, de 28 jarige verdachte wist te voet te ontkomen. Hij werd later die nacht op de Geenraderweg in Baexem aangehouden. De politie heeft een derde inzittende, die ook ontsnapte, nog niet gevonden.

Lees ook over ons
strafzaken
:

De nieuwe pillenprinsen (panorama.nl)

Door knap speurwerk van de Amerikaanse FBI in samenwerking met Nederland is in Brabant een aantal kopstukken van een internationale drugsbende opgepakt. Wie zijn deze

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?