Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Acht arrestaties in drugsonderzoek Satudarah (Telegraaf.nl)

TILBURG – Op diverse plaatsen in het land heeft de Nationale Recherche woensdag in totaal acht mannen aangehouden, op verdenking van betrokkenheid bij handel in en productie van synthetische drugs. De politie zette in totaal 500 man in en doorzocht een reeks woningen, loodsen, garageboxen, bedrijven en het Tilburgse clubhuis van motorclub Satudarah.

Daarbij werden 4 kilo amfetamine, een kilo hasj, een hoeveelheid BMK (grondstof voor synthetische drugs) en een raketwerper in beslag genomen. Daarnaast confisqueerde de politie twee motorfietsen, een aantal auto’s en enkele tienduizenden euro’s cash. De arrestanten worden tevens verdacht van het witwassen van crimineel geld.

Een van de aanhoudingen was spectaculair: een arrestatieteam rekende een 34-jarige man in op de A2, ter hoogte van Vianen, geassisteerd door een helikopter. De overige Arrestaties vonden plaats in Breda, Tilburg, Dongen, Eindhoven en Weert.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?