Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Vermiste drugsbaas dood gevonden (Telegraaf.nl)

MAASTRICHT – De sinds begin augustus van dit jaar vermiste drugsbaas Mouhammed Al Al Jader (29) uit het Limburgse Schinveld is dood gevonden in België. Hij blijkt op 6 augustus te zijn doodgeschoten in een woning ergens in Duitsland, zo heeft justitie in Maastricht zojuist exclusief tegenover De Telegraaf verklaard.

In deze zaak zijn in totaal acht personen aangehouden. Op zes plaatsen in ons land, België en Duitsland is huiszoeking verricht. Afgelopen vrijdag heeft een gecoördineerde internationale actie plaatsgevonden in bovengenoemde landen.

Op aanwijzingen van degene die voor het wegmaken mede verantwoordelijk zou zijn geweest, heeft de Belgische politie en justitie nader onderzoek verricht. Dit onderzoek heeft geleid tot de vindplaats van het stoffelijk overschot van de oorspronkelijk uit Irak afkomstige Mouhammed Al Jader.

De autohandelaar werd in 2006 veroordeeld voor betrokkenheid bij internationale drugshandel en lidmaatschap van een criminele organisatie. De laatste tijd was Al Jader actief in de wiethandel. Justitie en de recherche in Maastricht sluiten meerdere aanhoudingen niet uit.

MEER OVER DEZE ZAAK IN DE TELEGRAAF VAN MORGEN.

In de media
met actuele strafzaken

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.