Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag.

Vermiste drugsbaas dood gevonden (Telegraaf.nl)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

MAASTRICHT – De sinds begin augustus van dit jaar vermiste drugsbaas Mouhammed Al Al Jader (29) uit het Limburgse Schinveld is dood gevonden in België. Hij blijkt op 6 augustus te zijn doodgeschoten in een woning ergens in Duitsland, zo heeft justitie in Maastricht zojuist exclusief tegenover De Telegraaf verklaard.

In deze zaak zijn in totaal acht personen aangehouden. Op zes plaatsen in ons land, België en Duitsland is huiszoeking verricht. Afgelopen vrijdag heeft een gecoördineerde internationale actie plaatsgevonden in bovengenoemde landen.

Op aanwijzingen van degene die voor het wegmaken mede verantwoordelijk zou zijn geweest, heeft de Belgische politie en justitie nader onderzoek verricht. Dit onderzoek heeft geleid tot de vindplaats van het stoffelijk overschot van de oorspronkelijk uit Irak afkomstige Mouhammed Al Jader.

De autohandelaar werd in 2006 veroordeeld voor betrokkenheid bij internationale drugshandel en lidmaatschap van een criminele organisatie. De laatste tijd was Al Jader actief in de wiethandel. Justitie en de recherche in Maastricht sluiten meerdere aanhoudingen niet uit.

MEER OVER DEZE ZAAK IN DE TELEGRAAF VAN MORGEN.

Lees verder →
Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Lees ook over ons: