Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

EINDHOVEN – Drie Eindhovenaren (20, 22 en 25 jaar) die verdacht worden van mensenhandel en het prostitueren van in totaal vijf jonge vrouwen, zijn in afwachting van de rechtszaak op vrije voeten. Een vierde verdachte, volgens de officier van justitie de hoofdrolspeler in de zaak, blijft wel in de cel.

Laatstgenoemde, een 27-jarige Eindhovenaar, werd in mei van dit jaar opgepakt nadat er door meerdere vrouwen aangifte tegen hem was gedaan. In het onderzoek wat volgde leidde het spoor uiteindelijk ook naar de drie andere verdachten die bij de mensenhandel betrokken zouden zijn.

Inhoudelijk werd de zaak dinsdag nog niet behandeld. Dit staat op zijn vroegst voor april 2013 gepland. Omdat de verdachten al respectievelijk zes en vijf maanden vastzitten, vroegen de advocaten daarom om een voorlopige vrijlating van hun cliënten. De rechter ging hier in drie gevallen in mee.

Send this to a friend