Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Verdachten mensenhandel voorlopig vrij (Eindhovens Dagblad)

EINDHOVEN – Drie Eindhovenaren (20, 22 en 25 jaar) die verdacht worden van mensenhandel en het prostitueren van in totaal vijf jonge vrouwen, zijn in afwachting van de rechtszaak op vrije voeten. Een vierde verdachte, volgens de officier van justitie de hoofdrolspeler in de zaak, blijft wel in de cel.

Laatstgenoemde, een 27-jarige Eindhovenaar, werd in mei van dit jaar opgepakt nadat er door meerdere vrouwen aangifte tegen hem was gedaan. In het onderzoek wat volgde leidde het spoor uiteindelijk ook naar de drie andere verdachten die bij de mensenhandel betrokken zouden zijn.

Inhoudelijk werd de zaak dinsdag nog niet behandeld. Dit staat op zijn vroegst voor april 2013 gepland. Omdat de verdachten al respectievelijk zes en vijf maanden vastzitten, vroegen de advocaten daarom om een voorlopige vrijlating van hun cliënten. De rechter ging hier in drie gevallen in mee.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?