Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Verdachte van eerdere schietpartij Blerick op vrije voeten (Limburger.nl)

De 44-jarige Venlonaar die vrijdag 20 oktober betrokken was bij een schietpartij in Blerick is donderdag op vrije voeten gekomen.
Volgens het Openbaar Ministerie (OM) zou er op dit moment te weinig bewijs tegen hem zijn dat hij een van de schutters is geweest. Dat zegt zijn advocaat Serge Weening tegen de De Limburger.

Een woordvoerder van het OM kon de vrijlating donderdagavond nog niet bevestigen omdat “de beschikkingen nog niet binnen waren”.

Schotwonden

De man die een Vietnamees paspoort heeft, was een van de twee verdachten die de politie heeft opgepakt nadat in een winkelpand op de hoek van de Antoniuslaan en Sint Willebrordstraat in Blerick werd geschoten. Beide mannen werden met schotwonden opgenomen in het ziekenhuis

Satudarah

De belager van ‘de Vietnamees’ zou Eric H. (50) uit Venlo zijn. Hij kwam eerder dit jaar in het nieuws na een inval bij twee van zijn panden aan de Bevrijdingsweg in Venlo. Daar zouden leden van motorclub Satudarah elkaar regelmatig ontmoeten. H.blijft vanwege de recente schietpartij voorlopig in de cel.

Nu de 44-jarige man waarschijnlijk geen wapen heeft gebruikt, rijst de vraag wie de schoten wel heeft gelost die Eric H. twee weken geleden verwondden. Er zouden die avond nog meerdere mensen in het pand zijn geweest.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

In de media
met actuele strafzaken

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.