Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

Een groep mannen die betrokken zou zijn bij een schietpartij in Rotterdam, is vanmiddag aangehouden in een moskee in de Maasstad. De politie vermoedt dat de daders na het incident de moskee in zijn gevlucht en sloot daarom de moskee af, meldt een politiewoordvoerder aan Novum.

De politie kreeg vanmiddag een melding over de schietpartij in de buurt van de moskee. Er zou eerst een ruit van een woning zijn ingeslagen. Daarna zou er in de lucht zijn geschoten. Waarom dit is gebeurd, is nog onduidelijk.

Na het incident zou de groep de moskee in de Oranjeboomstraat in zijn gevlucht, die de politie daarna afsloot. De aanwezigen werd verzocht naar buiten te gaan. Zij werden daarbij allemaal gefouilleerd door de politie. Veertien mannen die vermoedelijk bij de schietpartij betrokken zijn, zijn aangehouden.

De politie vermoedde een tijdlang dat zich nog een verdachte in het gebouw zou ophouden. Daarom werd het pand doorzocht door een arrestatieteam. De verdachte werd echter niet gevonden. Wel trof de politie er een balletjespistool en een mes aan.

Send this to a friend