Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Tweede zelfmoord in tienersekszaak (Telegraaf.nl)

MAASTRICHT – Een tweede verdachte in het strafrechtelijk onderzoek naar het tienerprostitutieschandaal in Valkenburg heeft vorige week zelfmoord gepleegd.
Dat heeft het OM in Maastricht bevestigd. De man was al verhoord door de politie. Onmiddellijk na deze tweede suïcide onder de ruim vijftig mannen die ervan verdacht worden seks te hebben gehad met een 16-jarig meisje, zegt justitie de psychische hulpverlening aan de mannen te hebben geïntensiveerd.

Begin februari maakte ook al een van de verdachten een eind aan zijn leven.

De politie kwam na een inval in een hotel in Valkenburg tientallen mannen op het spoor die mogelijk seks hadden gehad met het minderjarige meisje. Agenten vonden in het hotel gebruikte condooms en een klantenlijst op de gsm van de aangehouden 21-jarige Armin A. die ervan wordt verdacht de loverboy te zijn. Aan de hand daarvan konden mannen worden getraceerd die mogelijk misbruik van het meisje hebben gemaakt.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?