Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Taakstraffen voor afpersen van de man die later Daan Hoefs doodschoot (ED.nl)

DEN BOSCH/VEGHEL – Twee Veghelse mannen krijgen ieder een taakstraf van 240 uur voor het afpersen van Mark van S. uit Schijndel.  Van S. voelde zich zo in het nauw gedreven dat hij op 25 april 2018 Daan Hoefs uit Erp doodschoot. Hoefs was de man in wiens opdracht de twee Veghelaren Van S. bedreigden.

De rechtbank in Den Bosch bepaalde maandag dat er genoeg bewijs is dat de Veghelaren, de 29-jarige Boy van der E. en de 37-jarige Sahal Y., een grote rol speelden bij het afpersen van Van S. Op 13 april 2018 werd die naar de woning van Van der E. gelokt, met de smoes dat ze ‘drugs gingen gebruiken’. Eenmaal gearriveerd werd Van S. geconfronteerd met Daan Hoefs, die al langer vond dat hij nog geld kreeg van de Schijndelaar. In het appartement werd Van S. met een mes bedreigd en drukte Hoefs een nepvuurwapen tegen zijn hoofd. Om het dreigement kracht bij te zetten, sloeg Van der E. zijn eigen salontafel kapot. Sahel Y., een man met een omvangrijk strafblad, dreigde hem met een aardappelschilmesje.

De advocaat die de verdachte(n) in deze strafzaak bijstaat is:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?