Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Steunfraude familiezaak

SITTARD – De sociale recherche heeft bij een inval in drie woningen in Sittard gisterochtend vijf vrouwen en twee mannen gearresteerd, die allemaal tot dezelfde familie behoren.
Zij worden verdacht van onder meer grootschalige steunfraude. Samen zouden ze onterecht enkele tonnen aan steun hebben ontvangen. Bij de invallen, in twee woningen aan de Jozef Israëlstraat en een aan de Tudderenderweg in Sittard, is volgens de politie voor tonnen aan waardevolle spullen in beslag genomen. Zo werd de familie dure kleding,sieraden, meubilair en drie auto’s ontnomen. Naast de waardevolle spullen zijn ook vier grote zakken gevuld met hennep, een vuurwapen en munitie gevonden en in beslag genomen. In de andere panden werd eveneens een vuurwapen met munitie aangetroffen.

Bij de grootschalige actie waren in totaal 75 man van de sociale recherche, politie en (belasting)ambtenaren betrokken. De vijf vrouwen, in de leeftijd van 25, 26, 27, 28 en 50 jaar oud en de beide mannen van respectievelijk 57 en 29 jaar oud, zijn aangehouden en zitten vast op het politiebureau.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?