Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Steekpartij door poepende hond (Telegraaf.nl)

Een 55-jarige man uit Maastricht zit vast omdat hij de eigenaar van een hond in zijn stad heeft neergestoken. Dat bevestigt zijn advocate Françoise Landerloo. Het dier poepte voortdurend in de achtertuin van de verdachte. Hierdoor ontstond een forse vechtpartij tussen de beide mannen.

Verdachte B. zag maandagavond desbetreffende hond tot zijn eigen afgrijzen wederom in het grasperk achter zijn flatwoning poepen en besloot hier in ferme bewoordingen zijn ongenoegen over te uiten.
De hondeneigenaar besloot hierop verhaal te komen halen. Tijdens een vechtpartij op de galerij werd deze neergestoken door de klagende man en moest naar het ziekenhuis gebracht worden. Hier werd hij behandeld aan een forse snijwond in zijn hals.
Françoise Landerloo, advocate van de in de cel zittende Maastrichtenaar, geeft aan dat haar cliënt verdacht wordt van poging tot doodslag. ,,Hij was het inderdaad zat dat er weer in zijn tuin door die hond wordt gescheten, maar ontkent dat hij het slachtoffer gestoken zou hebben.”

In de media
met actuele strafzaken

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.