Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Roemenen in Vught betrapt op skimmen

VUGHT – Drie Roemenen zijn maandagavond bij het NS-station in Vught betrapt op skimmen. Skimmen is het kopiëren van pinpassen. Twee van de mannen zijn aangehouden. De derde verdachte is nog spoorloos. Een oplettende getuige zag dat op de pinautomaat bij het station apparatuur was geplaatst om bankpassen te kopiëren. Op dat moment renden drie mannen langs die het apparaat losrukten. De getuige kon zelf een van hen, een 29-jarige Roemeen, aanhouden. Een 25-jarige landgenoot werd door de politie opgepakt. In de buurt van het station is een auto in beslag genomen die vermoedelijk van de mannen was. Het is niet bekend of er mensen door de skimmers zijn gedupeerd.Skimmen

Bij skimmen worden gegevens van bankpasjes gekopieerd en daarna gebruikt bij het illegaal pinnen. Meestal gebeurt dat in het buitenland. De politie weet nog niet hoe lang het apparaat op de pinautomaat heeft gezeten.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?