Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Roemeen vast voor Kerkraadse schietpartij (Telegraaf.nl)

KERKRADE – De Limburgse recherche heeft een 54-jarige Roemeen opgepakt die verdacht wordt van het meerdere malen beschieten van een auto in Kerkrade, in oktober vorig jaar. Deze Ioan S. zit vast op verdenking van poging tot doodslag. Dat bevestigt zijn advocate Sanne Koumans.
Op 17 oktober rond half elf ’s avonds werd op de Meuserstraat in Kerkrade een auto meerdere malen beschoten. Daarbij werd de ruit van het voertuig doorboord. De drie inzittenden van de wagen sloegen in paniek op de vlucht. De politie was snel ter plekke en grendelde een deel van de Meuserstraat af. Een van de inzittenden werd staande gehouden, maar wilde niets loslaten over wat er gebeurd was.

Later in de nacht, rond 1.30 uur, viel een arrestatieteam een woning aan diezelfde Meuserstraat binnen, vlakbij de plek waar eerder de schietpartij had plaatsgevonden. Dat gebeurde nadat er een tip was binnengekomen dat een de betrokken vluchters in de woning aanwezig zou zijn. Leden van het AT sloegen eerst een ruit van een kamer op de benedenverdieping aan diggelen en gooiden een rookbom naar binnen.

Daarna werd het pand betreden. Er werd toen echter niemand aangetroffen. Ioan S. zou volgens de aangever de betreffende schutter zijn geweest. Hij zwijgt vooralsnog tijdens verhoren door de recherche.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?