Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

Als je net iets te vaak uit eten gaat zonder te betalen, kom je vanzelf op water en brood terecht. Dat bewijst een 33-jarige vrouw uit Curaçao die zich gisteren voor de rechtbank in Maastricht moest verantwoorden. Of het nou in Beek, Roermond, Den Haag of Maastricht was, het was telkens hetzelfde liedje. Ze stapte een restaurant binnen, gaf de ober een bestelling door,tafelde uitgebreid en stond doodleuk op om zonder te betalen de zaak te verlaten.

Dat laatste ging vaker niet dan wel goed. En uiteindelijk, na die truc op 23 maart van dit jaar weer te hebben uitgehaald bij Grand Café Malle Babbe in Maastricht, mocht ze met een volle maag plaatsnemen in de gevangenis. Sindsdien zit de vrouw vast.

Haar advocaat Serge Weening verzocht de rechtbank haar een straf op te leggen die gelijk is aan het voorarrest. Officier van justitie Leonard Geuns vindt dat‘onverteerbaar’: hij eiste zeven maanden cel, met aftrek van voorarrest. Uitspraak over twee weken.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Restaurantje Ja maar niet betalen 2021

Serge Weening

STRAFRECHTADVOCAAT
Send this to a friend