Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Politie pakt na tv-uitzending vijf overvallers nachtbus op

ROTTERDAM – De vijf jongens tussen de 19 en 22 jaar, die half september een nachtbus van de RET overvielen, zijn deze week opgepakt. De daders zijn ingerekend na het vertonen van camerabeelden in het programma TV Veilig bij TV Rijnmond.De jongens stapten donderdagochtend 18 september in alle vroegte in bij de nachtbus bij de Middenbaan Noord in Hoogvliet. In de bus waren geen andere passagiers aanwezig. Met een stroomstootwapen gaven ze de chauffeur elektrische schokken in zijn nek.

In totaal nam het vijftal 400 euro mee uit de kassa en de portemonnee van de chauffeur. Ook het busstempel werd gestolen. De overval heeft grote gevolgen gehad voor de buschauffeur, hij is nog altijd niet aan het werk.

Na de uitzending van TV Veilig van vorige week, die leidde tot enkele tips, hebben de jongens zichzelf maandag op het politiebureau gemeld.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?