Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Ondernemers vast in zaak Joep J

BRUNSSUM – Justitie heeft in het onderzoek naar de Limburgse vastgoedfraude rond Kerkradenaar Joep J. voor het eerst aanhoudingen verricht in de bovenwereld.Vorige week donderdag werd een Brunssums echtpaar opgepakt dat een makelaars- en hypotheek-/assurantiekantoor exploiteert. Het stel wordt verdacht van witwassen, valsheid in geschrifte, belastingfraude en hennepteelt. De verdachten kochten in 2008 van Joep J. voor 161.000 euro een gebouw in Brunssum waarin discotheek Zathura is gevestigd. De belastingwaarde (WOZ) lag echter 300.000 hoger. Het openbaar ministerie vermoedt dat Joep J. deels zwart is betaald. Op die manier zou geld zijn witgewassen. Het OM heeft beslag gelegd op hun twee panden. De fiscus heeft de andere bezittingen van het dinsdag vrijgelaten echtpaar in beslag genomen, zoals de inboedel en auto’s. Tevens heeft het tweetal ook navorderingsaanslagen van 500.000 euro gekregen. Justitie wil hen het vermogen ontnemen dat zij langs criminele weg zouden hebben verworven.

Lees ook over ons
strafzaken
:

De nieuwe pillenprinsen (panorama.nl)

Door knap speurwerk van de Amerikaanse FBI in samenwerking met Nederland is in Brabant een aantal kopstukken van een internationale drugsbende opgepakt. Wie zijn deze

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?