Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag.

OM onderzoekt dood overvallen oma (87) (Telegraaf.nl)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

MAASTRICHT – Justitie in Maastricht is een onderzoek gestart naar de dood van een 87-jarige vrouw uit Schinveld. De weduwe werd begin dit jaar samen met haar autistische zoon in haar eigen woning bruut overvallen door haar neef en zijn twee kompanen, waarna ze kort daarop kwam te overlijden. Drie verdachten zitten vast in deze zaak.

De hoogbejaarde Maria Mols werd zwaar mishandeld in haar slaapkamer waardoor ze haar heup en pols brak. De buit van de gewapende overval bestond uit een partij juwelen en sieraden. Omdat Mols weigerde haar ringen af te geven, dreigde een van de overvallers haar vinger af te snijden. De doodsbange oma bad tijdens de overval meerdere schietgebedjes naast haar bed, blijkt uit het onderzoekdossier.

Na deze overval kwam de voormalig winkelierster uit Schinveld te overlijden. Op dit moment zitten de uit Schinveld afkomstige John B. (42), Roger H. (35) en de 35-jarige Michel B. uit Sittard achter de tralies. Françoise Landerloo, advocate van laatstgenoemde verdachte, ziet het lopende onderzoek van het OM met vertrouwen tegemoet. ,,Het lijkt me sterk als ze zeven maanden na die overval het overlijden van mevrouw nog aan elkaar kunnen linken.”

Lees verder →
Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Lees ook over ons: