Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

Het 40-jarige slachtoffer van een ernstige mishandeling tijdens een verkeersruzie in Nuth is mogelijk blijvend invalide geslagen. Dat heeft de politie dinsdagavond bevestigd in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Het slachtoffer is op zondag 1 november in het bijzijn van zijn 10-jarige dochter door meerdere daders op de snelweg bij Nuth geslagen. Hij kreeg een harde klap in zijn gezicht, waarna hij bewusteloos raakte. Daarna werd hij nog meerdere keren geraakt. Volgens de politie heeft de man bij de ruzie zijn rug gebroken.

Vanaf het ziekenhuisbed deed het slachtoffer in het tv-programma zijn verhaal. „De schouders kan ik wel bewegen. Ik heb wel gevoel van mijn schouders tot de elleboog. Maar de rest niet, de benen helemaal niet.”

Commotie
Het slachtoffer reed die zondagmiddag – samen met zijn dochter – vanaf een manege in het buitengebied van Nuth naar huis. Rond 14.30 uur stopte hij bij de superrotonde richting Brunssum, toen links van hem een rode Citroën C1 stopte. Bij het op groen springen van het verkeerslicht trokken beide auto’s tegelijk op, maar het slachtoffer werd vervolgens afgesneden door de bestuurder van de andere wagen.

Even verderop ontstond commotie toen beide auto’s stopten op de snelweg richting Hoensbroek. „Ik moest remmen”, kijkt het slachtoffer terug. „En toen had ik zoiets van: waarom doen jullie dit nou? Dus seinde ik met lichtsignalen naar hen. Zij maakten vervolgens gebaren naar mij. Ik ging verhaal halen. Het was niet mijn bedoeling om ruzie te maken of te slaan. Maar toen liep het helemaal uit de hand.”

De man is zo ernstig toegetakeld dat hij naar eigen zeggen niet meer kan werken. „Mijn dochter is mijn alles. Ik probeer alles voor haar te doen.”

De politie kon afgelopen maandag al een 19-jarige man uit Beekdaelen oppakken voor betrokkenheid bij de ernstige mishandeling van de man. De andere twee daders zijn nog spoorloos.

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20201110_97749376

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Man (40) in bijzijn van kind mogelijk invalide geslagen bij verkeersruzie (Limburger.nl) 2020

Serge Weening

STRAFRECHTADVOCAAT
Send this to a friend