Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Lage straf voor cliënt in zaak ‘hard- en softdrugshandel via darkwebwinkel’

Een van de verdachten, bijgestaan door mr. A.L. Rinsma is na een eis van 7 jaar gevangenisstraf veroordeeld tot een gevangenisstraf van 24 maanden waarvan 8 voorwaardelijk. Tegen dit vonnis is door geen van beide partijen geen hoger beroep ingesteld. De verdediging is tevreden met dit vonnis omdat de Rechtbank heeft aangenomen dat cliënt aanzienlijk korter betrokken was bij de handel in verdovende middelen dan door het Openbaar Ministerie is betoogd. De Rechtbank is hierbij uitgegaan van het pleidooi van de verdediging. Ook is de verdediging tevreden met de mate waarin de door cliënt ingenomen proceshouding en zijn persoonlijke omstandigheden zijn meegewogen.

https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Rotterdam/Nieuws/Paginas/Gevangenisstraffen-tot-zeven-jaar-voor-hard–en-softdrugshandel-via-darkwebwinkel-.aspx

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?