Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Halfbroers zoeken naar moordenaar Kevin America (Telegraaf.nl)

NIJMEGEN – Twee halfbroers van de vermoorde bokskampioen Kevin America zijn zelf een zoektocht begonnen naar de moordenaar. Het geduld van de twee met de politie is op.

De politie heeft de twee mannen vorige week aangehouden omdat zij in hun onderzoek mensen zouden hebben bedreigd. Zo bezochten de twee personen in Nijmegen die volgens hen meer moeten weten over de moord op hun 36-jarige halfbroer.

De mannen van 32 en 42 hebben vol­gens hun advocate Fran­coise Landerloo drie dagen in voorarrest gezeten. Inmiddels zijn zij weer vrij.

Landerloo stelt dat de halfbroers zeer ontevreden zijn over het politieonderzoek, zegt ze in De Gelderlander. „Maar ze hebben nie­mand bedreigd. De rechter-com­missaris heeft ze ook in vrijheid gesteld.”

Kevin America werd in januari doodgeschoten in zijn woonplaats Nijmegen. De afgelopen maanden werden verschillende mensen verhoord, maar tot dusverre is de dader nog niet aangehouden. Wel zijn er verschillende getuigen en personen gehoord, onder wie vier mensen die in januari werden aangehouden.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?