Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Halfbroers zoeken naar moordenaar Kevin America (Telegraaf.nl)

NIJMEGEN – Twee halfbroers van de vermoorde bokskampioen Kevin America zijn zelf een zoektocht begonnen naar de moordenaar. Het geduld van de twee met de politie is op.

De politie heeft de twee mannen vorige week aangehouden omdat zij in hun onderzoek mensen zouden hebben bedreigd. Zo bezochten de twee personen in Nijmegen die volgens hen meer moeten weten over de moord op hun 36-jarige halfbroer.

De mannen van 32 en 42 hebben vol­gens hun advocate Fran­coise Landerloo drie dagen in voorarrest gezeten. Inmiddels zijn zij weer vrij.

Landerloo stelt dat de halfbroers zeer ontevreden zijn over het politieonderzoek, zegt ze in De Gelderlander. „Maar ze hebben nie­mand bedreigd. De rechter-com­missaris heeft ze ook in vrijheid gesteld.”

Kevin America werd in januari doodgeschoten in zijn woonplaats Nijmegen. De afgelopen maanden werden verschillende mensen verhoord, maar tot dusverre is de dader nog niet aangehouden. Wel zijn er verschillende getuigen en personen gehoord, onder wie vier mensen die in januari werden aangehouden.

In de media
met actuele strafzaken

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.