Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Geleen was eindstation van groot drugstransport uit Spanje (1Limburg.nl)

Dankzij een geheime tip aan internationale inlichtingendienst Interpol is er twee weken geleden een groot drugstransport uit Spanje onderschept in Geleen.

Dat blijkt uit informatie in handen van L1. De drugs, 125 kilo hennep, werden vervoerd door drie Roemenen.
Groot transport
Interpol kreeg de tip dat er een groot drugstransport vanuit Spanje naar België of Nederland zou koersen. Daarbij werd er ook een kenteken doorgegeven. Dat kenteken werd inderdaad bij verschillende grenscontroles en op meerdere snelwegcamera’s geregistreerd.

Welkom in Bocholtz
De truck die dat bij dat kenteken hoorde, werd vergezeld door een tweede truck. Beide voertuigen kwamen in de vroege morgen van 4 juni aan in Nederland. Ze gingen bij Bocholtz de grens over. Uiteindelijk stopten ze in de Kampstraat in Geleen, waar met name bedrijfspanden liggen. Daar kwam de politie in actie en werden de drie Roemenen in de boeien geslagen.

Vacuüm verpakt
In één van de wagens werden containers aangetroffen en in die containers zaten weer vacuüm verpakte drugs. Justitie zegt dit verhaal vooralsnog niet te willen bevestigen of ontkennen. Raimon Maessen en Justin Luiten, die als advocaten bij de zaak betrokken zijn, willen geen commentaar geven.

Donderdagmiddag verschijnen de verdachten – 41, 35 en 27 jaar oud – voor de rechter-commissaris en wordt bepaald of ze langer in voorarrest blijven.https://www.1limburg.nl/geleen-was-eindstation-van-groot-drugstransport-uit-spanje

In de media
met actuele strafzaken

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.