Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Familie verdachte judoleraar: ‘Een vreselijk nare film’ (De Gelderlander)

RUURLO – De familie van de van seksueel misbruik en ontucht verdachte judoleraar probeert de judolessen voort te zetten onder leiding van gastdocenten. Volgens een familielid telt de judoschool in Ruurlo ruim vijfhonderd leden.

“We hebben veel reacties gekregen van ouders van pupillen die hopen dat de lessen blijven doorgaan. Daar werken we aan. Verder zijn we – als de verdenkingen blijken te kloppen – ontzettend boos en teleurgesteld. We zijn als familie in een vreselijk nare film beland.”

Volgens politiewoordvoerder Anton de Ronde bestaan er geen aanwijzingen dat het misbruik dan wel ontucht plaats heeft gevonden tijdens of na judolessen. “Vermoedelijk vond alles buiten de lessen om plaats”, aldus politiewoordvoerder De Ronde.

‘Ik kan mij voorstellen dat er behoefte is aan informatie hierover. Ik ga morgen overleggen met politie en justitie’, zo meldde burgemeester Hein Bloemen dinsdag op de gemeentelijke website.

De judotrainer werd twee jaar geleden nog door de Judo Bond Nederland (JBN) gepromoveerd tot de derde dan vanwege zijn aandeel in het nationale en internationale wedstrijdjudo de afgelopen dertig jaar.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?