Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Eis 4 jaar tegen ontuchtige judoleraar (De Gelderlander)

RUURLO/ZUTPHEN – Tegen een 53-jarige man uit Ruurlo die wordt verdacht van seksueel misbruik van zijn twee dochters en drie leerlingen van een judoschool is vrijdag vier jaar cel geëist waarvan een voorwaardelijk. Dat gebeurde bij de rechtbank in Zutphen.

De officier van justitie wil ook dat de man negen jaar zijn beroep van judoleraar niet mag uitoefenen.

Tijdens de zitting werd duidelijk hoe het misbruik binnen de familie lang geheim is gehouden. Tijdens het kerstfeest in 2011 barstte de bom toen de jongste dochter over het misbruik begon. Voor de oudste dochter was dat een enorme schok. Ook zij is toen ze een jaar of 12 was door haar vader misbruikt, maar ze hield dat altijd geheim. Twintig jaar na dato wordt alsnog aangifte gedaan. De politie arresteert oktober vorig jaar de 53-jarige judoleraar. Uit onderzoek blijkt volgens justitie dat de man ook seksuele handelingen heeft gepleegd met nog drie meisjes, leerlingen van zijn judoschool.

De Ruurloër ontkent de beschuldigingen.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?