Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland

Voor dringende gevallen 24/7

Actuele strafzaak

Doorbraak moord vermoorde drugsbaas (Telegraaf.nl)

MAASTRICHT – Politie en justitie in Limburg lijken een doorbraak te heben bereikt in het onderzoek naar de moord op drugsbaas Mouhammed al Jader (29) uit het Limburgse Schinveld. Zijn zwager M. L. (25) en zijn vijf jaar jongere broer M. zijn aangehouden. Vrijwel zeker heeft dit tweetal een cruciale rol gespeeld bij de verdwijning van Al Jader.

Hiermee komt het totaal aantal verdachten dat vastzit in deze zaak op vier, bevestigt justitiewoordvoerster Cindy Reijnders tegenover De Telegraaf. De opsporingsdiensten in het zuiden van ons land hebben hun aandacht veelal gericht op de schoonfamilie van Al Jader.

Al Jader’s schoonmoeder (57) en schoonvader werden immers onlangs al opgepakt. Laatgenoemde is inmiddels vrijgelaten, maar hij blijft wel verdachte in deze zaak. Mouhammed Al Jader, die actief was in de wiethandel, verdween op 5 augustus. Vorige week werden delen van zijn lichaam teruggevonden bij het Belgische plaatsje Lanaken.

De autohandelaar blijkt in een woning in Duitsland, het huis van zijn schoonmoeder vlak over de grens bij Schinveld, te zijn doodgeschoten. De recherche kwam op het spoor van Al Jader’s stoffelijk overschot op aanwijzing van verdachte nummer vijf in deze zaak: de 52-jarige R. uit ons land die in België woont. Ook hij zit vast.

In de media
met actuele strafzaken

Begin te typen om de berichten te zien die je zoekt.