Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Doorbraak moord vermoorde drugsbaas (Telegraaf.nl)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

MAASTRICHT – Politie en justitie in Limburg lijken een doorbraak te heben bereikt in het onderzoek naar de moord op drugsbaas Mouhammed al Jader (29) uit het Limburgse Schinveld. Zijn zwager M. L. (25) en zijn vijf jaar jongere broer M. zijn aangehouden. Vrijwel zeker heeft dit tweetal een cruciale rol gespeeld bij de verdwijning van Al Jader.

Hiermee komt het totaal aantal verdachten dat vastzit in deze zaak op vier, bevestigt justitiewoordvoerster Cindy Reijnders tegenover De Telegraaf. De opsporingsdiensten in het zuiden van ons land hebben hun aandacht veelal gericht op de schoonfamilie van Al Jader.

Al Jader’s schoonmoeder (57) en schoonvader werden immers onlangs al opgepakt. Laatgenoemde is inmiddels vrijgelaten, maar hij blijft wel verdachte in deze zaak. Mouhammed Al Jader, die actief was in de wiethandel, verdween op 5 augustus. Vorige week werden delen van zijn lichaam teruggevonden bij het Belgische plaatsje Lanaken.

De autohandelaar blijkt in een woning in Duitsland, het huis van zijn schoonmoeder vlak over de grens bij Schinveld, te zijn doodgeschoten. De recherche kwam op het spoor van Al Jader’s stoffelijk overschot op aanwijzing van verdachte nummer vijf in deze zaak: de 52-jarige R. uit ons land die in België woont. Ook hij zit vast.

Lees verder →
Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Lees ook over ons: