Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Acht jongens aangehouden voor steekpart (BD.nl)

HEUSDEN – Acht jongens van 16, 17, en 18 jaar oud uit Heusden zijn door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij aan de Herptseweg in Heusden.De acht zijn meegenomen naar het politiebureau en worden verhoord.

Een 30-jarige inwoner uit Heusden raakte zaterdagnacht rond 01.30 uur zwaargewond en een 32-jarige vrouw uit Heusden lichtgewond bij de steekpartij. De man ligt nog in het ziekenhuis, zijn toestand is inmiddels stabiel. De politie wil niet zeggen of daders en slachtoffers elkaar kennen.

De slachtoffers zouden kort voor de steekpartij ruzie hebben gehad met de groep waarbij het 30-jarige slachtoffer in zijn rug was gestoken. Zijn vriendin was tussenbeide gesprongen en had de boel gesust, daarbij was ze gewond geraakt aan haar gezicht. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat de man levensgevaarlijk gewond was en direct geopereerd moest worden.

De politie zocht met verschillende honden in een maïsveld naar de mogelijke daders. Er is met speurhonden naar het steekwapen gezocht.

Lees ook over ons
strafzaken
:

De nieuwe pillenprinsen (panorama.nl)

Door knap speurwerk van de Amerikaanse FBI in samenwerking met Nederland is in Brabant een aantal kopstukken van een internationale drugsbende opgepakt. Wie zijn deze

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?