Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

HEUSDEN – Acht jongens van 16, 17, en 18 jaar oud uit Heusden zijn door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij aan de Herptseweg in Heusden.

De acht zijn meegenomen naar het politiebureau en worden verhoord.

Een 30-jarige inwoner uit Heusden raakte zaterdagnacht rond 01.30 uur zwaargewond en een 32-jarige vrouw uit Heusden lichtgewond bij de steekpartij. De man ligt nog in het ziekenhuis, zijn toestand is inmiddels stabiel. De politie wil niet zeggen of daders en slachtoffers elkaar kennen.

De slachtoffers zouden kort voor de steekpartij ruzie hebben gehad met de groep waarbij het 30-jarige slachtoffer in zijn rug was gestoken. Zijn vriendin was tussenbeide gesprongen en had de boel gesust, daarbij was ze gewond geraakt aan haar gezicht. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat de man levensgevaarlijk gewond was en direct geopereerd moest worden.

De politie zocht met verschillende honden in een maïsveld naar de mogelijke daders. Er is met speurhonden naar het steekwapen gezocht.

Send this to a friend