Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Aanhouding in cel voor moord Oss (Telegraaf.nl)

OSS – De 30-jarige Brabander S. Y. is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de moord op de 48-jarige Marja Nijholt uit Enschede.

Dat bevestigt zijn advocaat Serge Weening tegenover De Telegraaf. De vrouw werd op Nieuwjaarsdag vorig jaar dood gevonden in een tuin in Oss. Ze bleek doodgestoken.
Met de arrestatie van Y., die gisteren in de gevangenis van Heerhugowaard waar hij al vastzat voor een andere zaak uit zijn cel werd gehaald, heeft de recherche vrijwel zeker een doorbraak bereikt in het moordonderzoek dat anderhalf jaar muurvast zat. De Brabander beroept zich op zijn zwijgrecht. Het is nog onduidelijk of S. Y. een bekende was van Marja Nijholt. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De hoofdofficier van justitie in Den Bosch loofde eerder een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar de dader of daders zou leiden.

De verdachte(n) in deze zaak wordt bijgestaan door:

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?