Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

30 jaar geëist in hoger beroep rioolmoord (Omroep Flevoland)

Tegen de hoofdverdachte in de zogenoemde riool- en kofferbakmoordzaak is in hoger beroep 30 jaar geëist. Dat bleek woensdag voor het gerechtshof in Leeuwarden.

De man zou in 2008 René Karamatali uit Almere hebben neergeschoten en het lichaam in een rioolput hebben gestopt. Hij wordt ook verdacht van de moord op Brian Stein in hetzelfde jaar. De Amsterdammer werd dood teruggevonden in de kofferbak van een auto. De hoofdverdachte werd in 2010 al tot 30 jaar cel veroordeeld. Hij ging in hoger beroep tegen die straf.

Ook tegen een medeverdachte is door het OM 30 jaar geeist. Deze kreeg eerder door de rechtbank 18 jaar opgelegd.Hij zou de opdrachtgever zijn van de moordpartijen. De verdachte zegt afgeperst te zijn geweest door Karamatali en Stein.

Een vrouwelijke medeverdachte hoorde 14 jaar tegen zich eisen. Tot dezelfde straf werd zij eerder veroordeeld. Zij zou mede-verantwoordelijk zijn voor het laten verdwijnen van het lichaam van de Almeerder.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?