Para casos urgentes, nuestros abogados Disponible las 24 horas del día en todos los Países Bajos

Para casos urgentes 24/7

Causa penal en curso

Klopjacht op gevluchte bokser (Telegraaf)

MAASSTRICHT – Opsporingsdiensten in Limburg zijn een uitgebreide zoektocht gestart naar de Voortvluchtige bokswereldkampioen Gevorg K. (23) uit Heerlen. Hij is volgens justitie betrokken geweest bij de (seksuele) uitbuiting van zeker vier vrouwen uit het Oostblok. Ook wordt hij verdacht van mensenhandel, afpersing en gijzeling. Dat bevestigt een woordvoerster tegenover De Telegraaf.

In eerste instantie werd gedacht dat K. samen met twee medeverdachten, die eveneens spoorloos zijn, maar één slachtoffer had gemaakt. De oorspronkelijk uit Armenië bokser zat al eerder in de cel in deze zaak, maar werd in september van dit jaar onverwacht vrijgelaten. De rechtbank in Maastricht heeft gisteren besloten dat de nu van de aardbodem verdwenen K. en de twee andere verdachten zo snel als mogelijk weer achter de tralies moeten. Volgens de rechters is er hier sprake van ‘te ernstige feiten’ en is ‘een ernstig gevaar voor herhaling van het plegen van strafbare feiten door de drie hoofdverdachten’ ruimschoots aanwezig. Justitiewoordvoerster Cindy Reijnders: ,,Toen wij de desbetreffende verdachten wilden aanhouden, bleken zij niet op de aangegeven adressen te zijn. Daarom hebben wij nu een en ander in werking gezet om hen te kunnen arresteren.”

Het voortvluchtige drietal zou jonge vrouwen uit Oekraïne voor zich hebben laten werken in de clubs Ying Yang in Roermond en Red Lady in Herzogenrath. Serge Weening, advocaat van Gervorg K., zegt niet te weten waar zijn cliënt op dit moment verblijft.

Los acusados en este caso están asistidos por:

En los medios de comunicación
con causas penales en curso

Peticiones populares:
Empieza a escribir para ver las entradas que buscas.