Para os casos urgentes, os nossos advogados estão Disponível 24 horas por dia em todos os Países Baixos

Para casos urgentes 24/7

Extorsão

Weening criminal lawyers especializou-se em advogados op het gebied van afpersing. Voor dringende gevallen zijn onze advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.

Índice

Teremos todo o gosto em ajudar!
Estás a ficar desconfiado?
Se for esse o caso, contacte diretamente um advogado criminalista 24 horas por dia.

Weening Criminal Lawyers é um escritório de advogados ao qual pode recorrer para obter aconselhamento jurídico e a melhor representação em tribunal.
Afpersing strafrecht advocaat

Bent u opzoek naar een deskundige strafrechtadvocaat op het gebied van afpersing? Weening Strafrechtadvocaten is een advocatenkantoor dat afpersing strafrecht zaken behandeld. Wordt u verdacht van afpersing strafrecht zaken? Schakel Weening Strafrechtadvocaten in voor een deskundige advocaat strafrecht. De volgende onderwerpen behandelen wij:

  • strafrechtadvocaat afpersing
  • afpersing strafrechtadvocaat
  • afpersing advocaat strafrecht
  • advocaat strafrecht afpersing
  • afpersing strafrecht maastricht
  • afpersing strafrecht whatsapp
  • afpersing via mail advocaat
  • afpersing door dreiging advocaat
  • afpersing bullchat advocaat

Afpersing? Direct een advocaat strafrecht op uw zaak.

Afpersing strafrecht

Welke vormen van afpersing zijn er?

Afpersing via whatsapp?
2. De beste strafrechtadvocaat voor afpersing strafrecht strafzaak!
3. Weening Strafrechtadvocaten behandeld strafzaken als Afpersing.
Afpersing straffen
Afpersing advocaat
advocaat afpersing

Wanneer is sprake van afpersing?

Een dader van afpersing heeft het doel om zichzelf te bevoordelen. Om dit doel te bereiken past hij geweld toe of dreigt hij met geweld. Als gevolg daarvan wordt een ander gedwongen om bijvoorbeeld een goed af te geven of gegevens te delen. Ook kan iemand worden gedwongen om een schuld aan te gaan of juist schulden kwijt te schelden. Degene die onder bedreiging van een mes een ander dwingt zijn telefoon af te geven, maakt zich schuldig aan afpersing. Dit geldt ook voor degene die een ander dwingt tot betaling van een geldbedrag door te dreigen met de dood, bijvoorbeeld via een anonieme dreigbrief. In de volksmond wordt afpersing ook wel ‘chantage’ genoemd.

Welke straf kunt u krijgen voor afpersing?

In geval van afpersing kan een strafrechter overgaan tot een gevangenisstraf van negen jaar. Het is daarom verstandig juridisch advies in te winnen van een deskundige. Een van onze advocaten kan voor u uitzoeken of er voldoende bewijs tegen u ligt. Ook kunnen wij u adviseren over de beste verdedigingsstrategie.

" Rápido e orientado para os resultados. Muito satisfeito com o resultado. "

Wat is het verschil tussen afpersing en diefstal met geweld?

Het verschil tussen roubo à força en afpersing is klein. Degene die zich schuldig maakt aan diefstal zal het goed wegnemen. De dader van afpersing zal de ander dwingen het goed af te geven. Ter illustratie: degene die tijdens een gewapende overval geld uit de kassa wegneemt, maakt zich schuldig aan diefstal met geweld. Degene die de kassière onder bedreiging van een vuurwapen dwingt om het geld af te geven, maakt zich schuldig aan afpersing. De wet kent aan beide delicten dezelfde maximumstraf toe.

Waarom is het verstandig om een advocaat te nemen als u wordt verdacht van afpersing?

Wordt u verdacht van afpersing, dan riskeert u een lange gevangenisstraf. Dit kan van invloed zijn op de rest van uw leven. U doet er verstandig aan deskundig advies in te winnen. Uw advogado gaat op basis van uw strafdossier op zoek naar de beste verdedigingsstrategie. Mogelijk schuilt er zelfs een vrijspraak in uw strafzaak. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in dit soort processos penais. U kunt te allen tijde vrijblijvend contacto opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Para Extorsão queria um advogado criminal?
Contacto direto com um advogado especializado em direito penal em Extorsão?
Este artigo foi útil?
Os nossos advogados criminais nos media com Extorsão
Comece a escrever para ver as mensagens que procura.