Für dringende Fälle sind unsere Anwälte 24 Stunden pro Tag verfügbar in den gesamten Niederlanden

Für dringende Fälle 24/7

Aktuelles Strafverfahren

Spurloser Drogenboss wurde bedroht (Telegraph.co.uk)

SCHINVELD – De sinds 5 augustus van dit jaar vermiste drugsbaas Mouhammed Al J. (29) uit het Limburgse Schinveld, blijkt kort voor zijn verdwijning ernstig te zijn bedreigd. Dat zou te maken hebben met een uit de hand gelopen conflict over de wiethandel, zo verklaren familieleden en vrienden van de geboren Irakees.

Volgens familie van Mouhammed Al J. werd hij een dag voor zijn verdwijning bedreigd omdat hij ontevreden zou zijn geweest over een wietdeal en daarom de boel zou gaan verlinken. Kort daarna verdween Al J. spoorloos. Zijn auto werd met de sleutels in het contactslot in de buurt van een recreatiepark in Stein teruggevonden.

Het onderzoek van de recherche spitst zich onder andere toe op de vader van Al J.’s vriendin waarmee hij volgens zijn naasten ruzie had over (wiet)geld. De man zou volgens hen ook achter de bedreiging zitten. De Telegraaf berichtte al eerder over de mysterieuze verdwijning van autohandelaar Al J.

Politie en justitie houden er ernstig rekening mee dat Mouhammed Al J. het slachtoffer is geworden van een ernstig misdrijf. Ingewijden uit het criminele circuit beweren echter dat Al J. ontvoerd zou zijn naar een stad ergens in Polen alwaar hij sinds enkele weken wordt vastgehouden.

Limburger Mouhammed al J. werd in 2006 samen met zijn broers veroordeeld tot jarenlange celstraffen wegens gijzeling, verboden wapenbezit, bedreiging, internationale drugshandel en lidmaatschap van een criminele organisatie.

In den Medien
mit aktuellen Kriminalfällen

Beliebte Anfragen:
Fangen Sie an zu tippen, um die gesuchten Beiträge zu sehen.