Für dringende Fälle sind unsere Anwälte 24 Stunden pro Tag verfügbar in den gesamten Niederlanden

Für dringende Fälle 24/7

Wiedererlangung des Führerscheins nach Alkoholkonsum

Weening Strafverteidiger hat sich spezialisiert Rechtsanwälte in Bezug auf Wiedererlangung des Führerscheins nach Alkoholkonsum. In dringenden Fällen sind unsere Anwälte in den gesamten Niederlanden 24 Stunden am Tag erreichbar.

Inhaltsübersicht

Wir helfen Ihnen gerne!
Werden Sie misstrauisch?
Wenn ja, wenden Sie sich 24 Stunden am Tag direkt an einen Strafverteidiger.

Weening Strafrechtsanwälte ist eine Anwaltskanzlei, an die Sie sich wenden können, um sowohl Rechtsberatung als auch die beste Vertretung vor Gericht zu erhalten.
Invordering rijbewijs na alcoholgebruik strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

1. beste strafrechtadvocaat voor invordering rijbewijs na alcoholgebruik

2. advocaat strafrecht voor invordering rijbewijs na alcoholgebruik
3. strafzaak invordering rijbewijs na alcoholgebruik advocaat

Kan de politie uw rijbewijs invorderen als u rijdt onder invloed van alcohol?

Uw rijbewijs kan slechts onder bepaalde omstandigheden door de politie worden ingevorderd. Dit is onder meer het geval indien u met te veel alcohol in uw bloed achter het stuur kruipt. Voor beginnende bestuurders moet het dan gaan om meer dan 0,8 promille alcohol. Voor ervaren bestuurders ligt de grens op meer dan 1,3 promille alcohol. Daarnaast mag de politie uw rijbewijs invorderen indien u weigert mee te werken aan een alcoholonderzoek (blaastest of bloedonderzoek). Indien uw rijbewijs is ingevorderd, doet u er verstandig aan zo snel mogelijk actie te ondernemen om uw rijbewijs terug te krijgen.

Welke straf kunt u krijgen voor rijden onder invloed van alcohol?

Welke straf u kunt verwachten indien u wordt veroordeeld voor rijden onder invloed van alcohol, laat zich moeilijk in algemene termen beantwoorden. De straf is niet alleen afhankelijk van de hoeveelheid alcohol in uw bloed, maar ook van welk voertuig u heeft bestuurd op dat moment. Daarnaast wordt gekeken naar of u eerder bent veroordeeld voor het rijden onder invloed. Indien u overmatig alcohol heeft genuttigd in combinatie met drugs en/of medicijnen werkt dit eveneens strafverzwarend. Indien u wilt weten welke straf u mogelijk kunt verwachten, kunnen wij u daarover informeren. Neemt u gerust vrijblijvend Kontakt an.

" 110% Einsatz für meine Strafsache. "

Heeft u een advocaat nodig indien uw rijbewijs is ingevorderd wegens overmatig alcoholgebruik in het verkeer?

Vaak heeft de invordering van uw rijbewijs ingrijpende gevolgen. Wellicht bent u, net als velen, voor de uitoefening van uw werk aangewezen op het bezit van een rijbewijs. Het (tijdelijke) verlies van uw rijbevoegdheid kan voor een werkgever een reden zijn om u te ontslaan. Wij begrijpen dat voor u veel op het spel kan staan. Uw Strafrechtsanwalt kan helpen uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. Wij beoordelen of in uw Strafsache aan alle voorwaarden is voldaan om tot invordering van uw rijbewijs over te gaan. Onze specialisten belichten de omstandigheden van uw zaak op een wijze waarop de kans op succes het grootst is. Indien u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Haben Sie einen Strafbefehl erhalten oder wurden Sie zu einer staatsanwaltschaftlichen Anhörung eingeladen?

Het Openbaar Ministerie kan er in sommige gevallen voor kiezen uw strafzaak niet aan een strafrechter voor te leggen, maar de zaak zelf af te handelen. U ontvangt dan een Transaktionsvorschlag oder Bestrafung. Het is ook mogelijk dat u wordt uitgenodigd voor een OM-hoorzitting. In het geval het Openbaar Ministerie uw zaak zelf afhandelt, loopt u het risico op een strafblad (Justitiële Documentatie). Bovendien kan de officier van justitie tijdens een OM-hoorzitting overgaan tot ontzegging van de rijbevoegdheid. U bent uw rijbewijs dan een aantal maanden kwijt. Onze specialisten kunnen deze nadelige gevolgen mogelijk voorkomen. Heeft u een strafbeschikking ontvangen of bent u uitgenodigd voor een OM-hoorzitting? U doet er verstandig aan in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen.

Für Wiedererlangung des Führerscheins nach Alkoholkonsum Sie wollten einen Anwalt für Strafrecht?
Direkter Kontakt mit einem Fachanwalt für Strafrecht auf dem Gebiet der Wiedererlangung des Führerscheins nach Alkoholkonsum?

War dieser Artikel nützlich?

Unsere Strafverteidiger
in den Medien mit Wiedererlangung des Führerscheins nach Alkoholkonsum

Beliebte Anfragen:
Fangen Sie an zu tippen, um die gesuchten Beiträge zu sehen.