Per i casi urgenti, i nostri avvocati sono Disponibile 24 ore su 24 in tutti i Paesi Bassi

Per i casi urgenti 24 ore su 24, 7 giorni su 7

Recupero della patente di guida dopo il consumo di alcol

Gli avvocati penalisti di Weening si sono specializzati avvocati in termini di Recupero della patente di guida dopo il consumo di alcol. Per i casi urgenti, i nostri avvocati sono disponibili 24 ore su 24 in tutti i Paesi Bassi.

Indice dei contenuti

Siamo felici di aiutarvi!
Ti stai insospettendo?
In tal caso, contattate direttamente un avvocato penalista 24 ore su 24.

Weening Criminal Lawyers è uno studio legale a cui potete rivolgervi per avere sia una consulenza legale che la migliore rappresentanza in tribunale.
Invordering rijbewijs na alcoholgebruik strafrecht advocaat - Weening Strafrechtadvocaten

1. beste strafrechtadvocaat voor invordering rijbewijs na alcoholgebruik

2. advocaat strafrecht voor invordering rijbewijs na alcoholgebruik
3. strafzaak invordering rijbewijs na alcoholgebruik advocaat

Kan de politie uw rijbewijs invorderen als u rijdt onder invloed van alcohol?

Uw rijbewijs kan slechts onder bepaalde omstandigheden door de politie worden ingevorderd. Dit is onder meer het geval indien u met te veel alcohol in uw bloed achter het stuur kruipt. Voor beginnende bestuurders moet het dan gaan om meer dan 0,8 promille alcohol. Voor ervaren bestuurders ligt de grens op meer dan 1,3 promille alcohol. Daarnaast mag de politie uw rijbewijs invorderen indien u weigert mee te werken aan een alcoholonderzoek (blaastest of bloedonderzoek). Indien uw rijbewijs is ingevorderd, doet u er verstandig aan zo snel mogelijk actie te ondernemen om uw rijbewijs terug te krijgen.

Welke straf kunt u krijgen voor rijden onder invloed van alcohol?

Welke straf u kunt verwachten indien u wordt veroordeeld voor rijden onder invloed van alcohol, laat zich moeilijk in algemene termen beantwoorden. De straf is niet alleen afhankelijk van de hoeveelheid alcohol in uw bloed, maar ook van welk voertuig u heeft bestuurd op dat moment. Daarnaast wordt gekeken naar of u eerder bent veroordeeld voor het rijden onder invloed. Indien u overmatig alcohol heeft genuttigd in combinatie met drugs en/of medicijnen werkt dit eveneens strafverzwarend. Indien u wilt weten welke straf u mogelijk kunt verwachten, kunnen wij u daarover informeren. Neemt u gerust vrijblijvend contatto su.

" 110% per il mio caso penale. "

Heeft u een advocaat nodig indien uw rijbewijs is ingevorderd wegens overmatig alcoholgebruik in het verkeer?

Vaak heeft de invordering van uw rijbewijs ingrijpende gevolgen. Wellicht bent u, net als velen, voor de uitoefening van uw werk aangewezen op het bezit van een rijbewijs. Het (tijdelijke) verlies van uw rijbevoegdheid kan voor een werkgever een reden zijn om u te ontslaan. Wij begrijpen dat voor u veel op het spel kan staan. Uw avvocato penalista kan helpen uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. Wij beoordelen of in uw caso penale aan alle voorwaarden is voldaan om tot invordering van uw rijbewijs over te gaan. Onze specialisten belichten de omstandigheden van uw zaak op een wijze waarop de kans op succes het grootst is. Indien u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u een strafbeschikking ontvangen of bent u uitgenodigd voor een OM-hoorzitting?

Het Openbaar Ministerie kan er in sommige gevallen voor kiezen uw strafzaak niet aan een strafrechter voor te leggen, maar de zaak zelf af te handelen. U ontvangt dan een proposta di transazione o punizione. Het is ook mogelijk dat u wordt uitgenodigd voor een OM-hoorzitting. In het geval het Openbaar Ministerie uw zaak zelf afhandelt, loopt u het risico op een strafblad (Justitiële Documentatie). Bovendien kan de officier van justitie tijdens een OM-hoorzitting overgaan tot ontzegging van de rijbevoegdheid. U bent uw rijbewijs dan een aantal maanden kwijt. Onze specialisten kunnen deze nadelige gevolgen mogelijk voorkomen. Heeft u een strafbeschikking ontvangen of bent u uitgenodigd voor een OM-hoorzitting? U doet er verstandig aan in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen.

Per Recupero della patente di guida dopo il consumo di alcol Voleva un avvocato penalista?
Contatto diretto con un avvocato specializzato in diritto penale nel campo del Recupero della patente di guida dopo il consumo di alcol?

Questo articolo è stato utile?

I nostri avvocati penalisti
nei media con Recupero della patente di guida dopo il consumo di alcol

Richieste popolari:
Iniziare a digitare per vedere i post che si stanno cercando.