Weening Strafrechtadvocaten

Weening Strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor gevestigd in Utrecht. De strafrechtadvocaten van het kantoor onderscheiden zich door betrokkenheid en gedrevenheid. Daarnaast beschikken onze advocaten over juridische diepgang, waardoor zij garant staan voor een gedegen verdediging.

Mr. Weening heeft jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur. Als laatste stagiaire van mr. Max Moszkowicz sr. leerde hij wat nodig was om een goede strafrechtadvocaat te worden. Die kennis wordt sinds 2004 doorgegeven aan jonge strafrechtadvocaten. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een gerenommeerd strafrechtkantoor met strafrechtadvocaten die de kantoorvisie onderschrijven. Daarbij staat het belang van cliënt staat voorop, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Momenteel bestaat het team uit 8 strafrechtadvocaten met kantoren in Maastricht en Utrecht.

Weening strafrechtadvocaten behandelt uitsluitend strafzaken. Hierdoor zijn de advocaten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht. Tijdens het wekelijks kantooroverleg worden zaken door de behandelend advocaat besproken met de kantoorgenoten. Dat brengt met zich mee dat de belangen van onze cliënten door een competente strafrechtadvocaat behartigd worden, ondersteund door een team van strafrechtspecialisten. Of u nu verdacht wordt van diefstal of van fraude, wij zien in elke zaak het belang van een goede verdediging.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Nederland.

Wie belt u als de politie voor de deur staat?

 • Altijd bereikbaar

  Direct een strafrechtadvocaat nodig?

  Voor spoedgevallen staan onze strafrechtadvocaten u 24 uur per dag en 7 dagen in de week te woord. Bij spoedgevallen kunt u denken aan een aanhouding door een opsporingsdienst of een huiszoeking of doorzoeking van uw bedrijf door de politie of de FIOD.
  Door de omvang van ons kantoor is het in geval van spoed 24 uur per dag – ook in het weekend -mogelijk te woord gestaan te worden door een strafrechtadvocaat.
 • Pro-deo

  Het is mogelijk uw zaak te behandelen op basis van toevoeging, of gesubsidieerde rechtsbijstand. In de volksmond ook wel bekend als een pro deo advocaat. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een pro deo strafrechtadvocaat wordt gekeken naar uw financiële positie van twee jaar geleden. Bij toewijzing betaalt u een (geringe) eigen bijdrage die u in bepaalde gevallen, in het kader van bijzondere bijstand, kunt terugkrijgen.
 • Landelijke dekking

  Met onze kantoren in Utrecht en Maastricht verlenen wij rechtsbijstand door heel Nederland. Van Maastricht tot Groningen en van Middelburg tot Arnhem, er is altijd wel een strafrechtadvocaat van Weening Strafrechtadvocaten bij u in de buurt. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en bij de kwaliteitsvereniging voor strafrechtadvocaten: de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).