Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.
Voor dringende gevallen 24 uur per dag

Duo botst met auto tegen gevel

HOENSBROEK – Twee mannen in een gestolen auto zijn in de nacht van donderdag op vrijdag in Hoensbroek bij een achtervolging uit de bocht gevlogen, over de kop geslagen en tegen de gevel van een woning aan het Kerkplein tot stilstand gekomen.Een van de inzittenden, een 21-jarige man uit Heerlen, kon worden aangehouden. Hij raakte gewond en moest per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. De ander kon ontkomen. Zijn identiteit is bekend en hij wordt gezocht.

De politie zag omstreeks 03.15 uur een op 4 augustus in Beek gestolen auto in Hoensbroek rijden en wilde de inzettend en om opheldering vragen. De bestuurder negeerde een stopteken en reed er met hoge snelheid vandoor. Op de hoek Kerk plein Prins Mauritsstraat verloor de man de macht over het stuur, ramde een paaltje,schampte een boom en vloog over de kop om tegen de gevel van een woning tot stilstand te komen. Hierbij sneuvelde de ruit van de woonkamer.

Lees ook over ons
strafzaken
:

Wij helpen u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?