Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

“ Uw belangen zijn mijn drijfveer. ”

Wendy Geurts studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan de Universiteit Maastricht, alwaar zij zowel de master strafrecht als de master forensica, criminologie en rechtspleging behaalde (cum laude). Haar masterthesis over de procesbekwaamheid van de psychisch gestoorde verdachte in het strafrecht werd beoordeeld met een 9 en uitgegeven in boekvorm en scriptie.

Vanaf 2012 was zij als strafrechtadvocaat werkzaam bij Cleerdin & Hamer advocaten te Amsterdam. Zij deed daar ruime ervaring op in commune strafzaken (geweld-, vermogens- en opiumdelicten). Wendy Geurts is tevens gespecialiseerd in jeugdstrafrecht, internationaal strafrecht (uitlevering en overlevering) en verkeersstrafrecht. Naast een gedegen juridische kennis, kenmerkt mr. Geurts zich door haar doorzettingsvermogen en oog voor de persoon van de verdachte. Zij gaat tot het uiterste voor haar cliënten.

Sinds oktober 2016 maakt zij deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten.

Wendy Geurts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

  • Jeugdstrafrecht
  • Internationaal Strafrecht
  • TBS
  • Uit- en overleveringszaken

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hoogtepunten

  • 2016 – Begonnen bij Weening Strafrechtadvocaten

Lidmaatschap

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Direct contact met een advocaat?

Wendy Geurts

Wendy Geurts is in 2016 begonnen bij Weening Strafrechtadvocaten

wendy geurts profielfoto

Send this to a friend