Wendy Geurts

- STRAFRECHTADVOCAAT -

Wendy Geurts strafrechtadvocaat

Wendy Geurts strafrechtadvocaat profielfoto - Weening Strafrechtadvocaten
“ Ik zorg voor een pro-actieve verdediging. ”
“Ik zorg voor een pro-actieve verdediging.”

Wendy Geurts studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan de Universiteit Maastricht, alwaar zij zowel de master strafrecht als de master forensica, criminologie en rechtspleging behaalde (cum laude). Haar masterthesis over ‘de procesbekwaamheid van de psychisch gestoorde verdachte in het strafrecht’ werd beoordeeld met een 9 en werd uitgegeven in boekvorm.

Vanaf 2012 was zij als strafrechtadvocaat werkzaam bij Cleerdin & Hamer advocaten te Amsterdam. Zij deed daar ruime ervaring op en houdt zich vooral bezig met commune strafzaken. Daarbij kunt u denken aan geweldsmisdrijven, zedenzaken, vermogensfeiten en opiumwetdelicten. Ofwel zaken uiteenlopend van moord, ontucht en verkrachting, oplichting en diefstal en bijvoorbeeld invoer van verdovende middelen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in internationaal strafrecht en heeft zij ruime ervaring met overlevering, uitlevering en WETS/WOTS. Mr. Geurts is gespecialiseerd in jeugdstrafrecht en zet zich dus ook in voor minderjarige verdachten. Cliënten waarderen haar juridische kennis en sterke analytische vaardigheden. Zij is straight to the point en gaat altijd voor het beste resultaat.

Sinds oktober 2016 maakt zij deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten.

Hoogtepunt
strafrechtadvocaat

Talen
Wendy Geurts
strafrechtadvocaat
in de media met actuele strafzaken
Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.

Wendy Geurts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.