Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid.

“ Kennis en zorgvuldigheid zijn de basis van iedere aanpak.
De beste resultaten worden gehaald door degene met de beste argumenten,
niet door degene die het hardst schreeuwt. ”

Na het gymnasium te Oss studeerde Joost de Bruin Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht. Daarbij beperkte hij zich niet tot een afstudeerrichting, zoals gebruikelijk, maar behaalde hij naast de master strafrecht ook de master privaatrecht. Zijn kennis van beide rechtsgebieden bieden hem een bredere blik in zaken die raakvlakken hebben met beide rechtsgebieden, zoals fraudezaken (oplichting, valsheid in geschrift) en ontnemingsprocedures. Mr. De Bruin legt zich dan ook in het bijzonder op deze zaken toe.

Daarnaast behandelt mr. De Bruin ook alle overige commune strafzaken. Daarbij heeft hij de overtuiging dat men met juridisch steekhoudende verweren – in combinatie met een creatieve kijk op het dossier – het meest bereikt.

Na een student stage in 2011 bij Weening Strafrechtadvocaten kreeg mr. De Bruin daar nog tijdens zijn studie een baan als juridisch medewerker aangeboden. Inmiddels behartigt hij al jaren met veel plezier de belangen van al zijn cliënten.

Hoogtepunten

  • 2011 – Begonnen bij Weening Strafrechtadvocaten

Lidmaatschap

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Direct contact met een advocaat?

Joost de Bruin

Joost de Bruin is in 2011 begonnen bij Weening Strafrechtadvocaten

joost de bruin profielfoto

Send this to a friend