Voor dringende gevallen zijn onze
strafrecht
advocaten 24 uur per dag bereikbaar door heel Nederland.

Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Voordringende gevallen 24 uur per dag.

Ivo van de Bergh

Ivo van de Bergh strafrechtadvocaat

Beste strafrechtadvocaat 2020

Beste strafrechtadvocaat 2021

Beste strafrechtadvocaat 2022

Cassatie strafrecht advocaat

cassatie advocaat strafrecht

“ Ik beloof u geen gouden bergen,
maar wel een creatieve uitweg. ”

Na zijn studie aan de Universiteit Maastricht is Ivo van de Bergh in 2006 als advocaat beëdigd. Na aanvankelijk een aantal jaren bij een advocatenkantoor te Hoensbroek te hebben gewerkt, heeft hij in 2010 de overstap gemaakt naar de strafsectie binnen een Maastrichts advocatenkantoor. Daar heeft hij zich uitsluitend beziggehouden met de behandeling van strafzaken.

Ivo van de Bergh maakt per 1 januari 2012 deel uit van het team van Weening Strafrechtadvocaten.

Hij genoot landelijke belangstelling door zijn verdediging in de zogenaamde ‘Valkenburgse zedenzaak’. Inmiddels heeft hij vele verdachten bijgestaan in grote zedenzaken en mag zich dan ook met recht specialist noemen op dit gebied.

Niet alleen de bijstand van verdachten in feitelijke aanleg heeft zijn aandacht, Ivo van de Bergh is ook gespecialiseerd in cassatiezaken bij de Hoge Raad. Hij is lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS). Hij heeft meerdere cassatieprocedures succesvol voorgelegd aan de Hoge Raad. Hij deed dat ook in spraakmakende zaken als zoals de moordzaak van ‘tante Joyce’ die na cassatie werd vrijgesproken.

Naast zijn werk als strafrechtadvocaat is Ivo van de Bergh lid van de Raad van de Orde Limburg, waar hij de portefeuille strafrecht in beheer heeft. Mr. Van de Bergh is verder nauw betrokken bij de opleiding van ‘jonge‘ advocaten en hij geeft lezingen en cursussen aan andere (strafrecht)advocaten.

Ivo van de Bergh strafrechtadvocaat profielfoto - Weening Strafrechtadvocaten
Ivo van de Bergh
strafrechtadvocaat
in de media met actuele strafzaken
Ik help u graag!
Wordt u verdacht?

Neemt u dan 24 uur per dag rechtstreeks contact op met een strafrechtadvocaat.

Weening Strafrechtadvocaten is een advocaten kantoor waarbij u terecht kunt voor zowel juridisch advies als voor de beste vertegenwoordiging in de rechtbank.
SPOEDGEVAL?

Ivo van de Bergh heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

 • Financieel economisch strafrecht
 • Fiscaal strafrecht
 • Internationaal Strafrecht
 • Jeugdstrafrecht
 • Milieu strafrecht
 • Militair strafrecht
 • Penitentiair recht
 • TBS
 • Uit- en overleveringszaken
 • Vreemdelingen(straf)recht

Cassatie

 • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.