Chat with us, powered by LiveChat

+316 23 54 57 76

088-WEENING

 kamminga@weening.net

door heel Nederland

Mr. drs. Chris-Jan Kamminga studeerde Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en Criminologie aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Aan de UvA voltooide hij tevens de masters Internationaal- en Europees Belastingrecht en Commercieel Privaatrecht met verscheidene vakken in vennootschapsrecht en financieel, economisch en fiscaal strafrecht. Mr. drs. Kamminga schreef vier scripties over belasting- en beleggingsfraude en liep stage bij Allen & Overy.

Eerder werkte mr. drs. Kamminga twee jaar in de Trustsector, een jaar als fiscalist bij het gerenommeerde Wladimiroff Advocaten en drie jaar binnen de Provinciale Staten in Groningen.

Naast zijn lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Advocaten is mr. drs. Kamminga tevens aspirant-lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaat-Belastingkundigen.

In de media

Op een late decemberavond betrapte de politie een man die een gestolen Porsche in een gehuurde vrachtauto probeerde te duwen. De vrachtwagenchauffeur kreeg argwaan en belde de politie. Die arriveerden binnen elke minuten en ontdekten dat er naast de Porsche nog drie waardevolle auto’s in de loods klaar stonden om via de haven van Antwerpen…

Bij de verkoop van een waardevol apparaat blijkt dit als gesloten geregistreerd te staan. Uit onderzoek van politie en justitie blijkt dat de ondernemer het apparaat eerder zelf bij zijn verzekeraar en de politie had opgegeven als zijnde gestolen. Ten onrechte, zo blijkt later. De ondernemer wordt vervolgd voor verzekeringsfraude (oplichting) en het doen van…

Direct contact met een advocaat?

logo raad voor rechtsbijstand